Skincare & Lifestyle

Skincare & Lifestyle is een schoonheidssalon in het centrum van Linne.

In onze salon bieden we in een professionele en hygiënische omgeving huidverzorgende en huid verbeterende behandelingen aan.

Wij werken met het van oorsprong Duitse merk Sans Soucis. Sans Soucis betekent “Zonder Zorgen”, en dat is precies waar hun verzorgingsproducten voor staan. Schoonheid zonder zorgen, met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. En dat al bijna 80 jaar!

Sans Soucis gelooft in natuurlijke schoonheid en in de kracht van Thermaal Bronwater uit het Duitse Baden-Baden dat elk product bevat.

Zuiverheid bij uitstek; 87% puur natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor de hoge huidtolerantie en de hoge kwaliteit van Sans Soucis.
De producten zijn vrij van stoffen die de huid kunnen schaden; Met Thermaal water uit Baden-Baden, Vrij van parabenen, Vrij van minerale oliën, Vrij van dierlijke ingrediënten, Dermatologisch getest.

Huidspecialist Linda

Meer dan 10 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Praktijkervaring opgedaan in verschillende 5 sterren wellness centra en schoonheidssalons.  Gespecialiseerd in verschillende gezichtsbehandelingen en huid verbeterende behandelingen.

 

 

             

 

© 2017 - 2020 Skincare & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel