Afbeeldingsresultaat voor cosmetique totale

Wij werken samen met Cosmetique Totale. Daardoor kun je ook terecht bij ons voor huidverbeterende behandelingen met de Elos en eMatrix. Deze worden enkel uitgevoerd door een kwaliteit geregistreerde paramedische specialiste. Ze is afgestudeerd Huidtherapeute en lid van de NVH (Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten). De vaste huidtherapeute bezoekt 1x per 6 weken onze salon.

Wil je meer informatie of advies over een behandeling, kun je altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult via
info@skincarelifestyle.nl of 0653334132.
 

 

Definitief Ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. De HBO huidtherapeuten hebben zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos Methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laser en Nd: Yag laser hebben ze de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te
behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid

 

definitief ontharen

 


Huidverbetering: acne, acne littekens, couperose, pigment

Huidverbetering: Huidtherapeuten werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen zodat u verzekerd bent van een gedegen professionele huid verbeterende -behandeling. Naast anti-aging behandelingen voor rimpels, behandelen ze ook de beschadigde huid zoals acne, littekens, pigment en couperose.

 

huidverbetering
 


Kalknagels

Een kalknagel laserbehandeling biedt oplossing voor de hardnekkige kalknagels. De kalknagel is in de meeste gevallen ook een schimmel nagel. Wil je meer weten over de kalknagel laserbehandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis intake.

 

kalknagels laseren

© 2017 - 2020 Skincare & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel